SCURT ISTORIC

Restaurantul GRAND PLAZA si-a deschis portile in 10 Decembrie 2002, grație unui vechi profesionist, domnul Vasile Bacila cu o experienta in domeniu din anul 1969 , care a avut ambitia sa demonstreze ca se pot obtine prin munca, perseverenta si profesionalism rezultatele cele mai bune.

Asadar, restaurantul GRAND PLAZA reprezinta locul unde poti descoperi si savura bucataria traditionala romaneasca, intr-un cadru intim, linistit, completat de un fundal sonor cu muzica aleasa, fara stridente, propice unei mese agreabile.

LOCALIZARE SI INFORMATII

Restaurantul GRAND PLAZA este amplasat in zona istorica a orasului Sibiu, numita si “Orasul de Jos”. Aflandu-se foarte aproape de Gara si la 5 minute de Centrul orasului, este cautat si apreciat atat de catre localnici, cat si de catre turistii straini, pentru felurile de mancare traditionale savuroase, dar si pentru preturile sale accesibile.

Dispunem de un meniu foarte variat care cuprinde peste 40 de preparate culinare, obtinute din ingrediente mereu proaspete; modul unic de preparare si gustul alimentelor va vor face sa reveniti cu placere la restaurantul nostru.

Datorita gustului unic al preparatelor noastre, clientii restaurantului GRAND PLAZA afirma ca se mananca “ca la mama”, dar nu va veti convinge de acest lucru decat gustand macar o data din bunatatile noastre.

Personalul calificat, serios si activ al restaurantului, va sta la dispozitie pentru organizarea unei intalniri cu prietenii, sau a oricarui eveniment special din viata dumneavoastra!

Va asteptam!

PROGRAM

ZILNIC: 09:30 – 22:00